Koekjes recepten


  • Havermoutkoekjes met chocolade
    Havermout Ik ben gek op havermout, het liefste eet ik dit elke dag als ontbijt – denk aan muesli, brood of in een pap vorm. Met havermout kan je nog veel meer maken dan alleen ontbijt, dus ging ik aan de slag met havermoutkoekjes – ook wel bekend als oatmeal cookies. Dit recept voor chocolade …
  • Red Velvet Crinkles
    Red Velvet Crinkles zijn typische Amerikaanse chocolade koekjes. Ze zijn de perfecte combinatie tussen dikke en toch smeuïge koekjes. Het koekje is zacht van binnen, maar krokant van buiten. Een heerlijke combinatie als je het mij vraagt! De koekjes hebben een chocolade smaak, maar door de poedersuiker-coating lijkt het toch een heerlijk licht koekje. Zoals …
  • Gingerbread – karamel koekjes
    Gingerbread koekjes horen helemaal bij kerst! In mijn koffie vind ik de combinatie karamel en gingerbread kruiden heerlijk, dus moest dit in een koekjesvorm ook lekker zijn dacht ik. En dat was het ook! Ik vind dit echt een heerlijke combinatie. De combinatie van zelf gemaakte koekjes en zelfgemaakte karamel, is er voor mij eentje om vaker te maken!
  • Gingerbread cranberry koekjes
    Nog een variant op de gingerbread koekjes die ik eerder heb gepost! Vandaag deel ik met jullie een recept om gingerbread koekjes met cranberry compote vulling. De cranberry compote brengt een heerlijke frisse smaak aan het kruidige koekje. Wat mij betreft een overheerlijke smaakcombinatie!
  • Gingerbread koekjes met Lemon Curd
    Nog een variant op de welbekende gingerbread koekjes! Namelijk, gingerbread koekjes met lemon curd erin. De kruidige mix met de frisheid van citroen is de perfecte combinatie als je het mij vraagt!
  • Gingerbread koekjes – Basis recept
    Als je aan kerst denkt, dan denk je vrijwel automatisch aan Gingerbread koekjes. De gember geeft dit koekje een heerlijke specifieke smaak. Het deeg is super makkelijk te maken en zodra dit in je oven staat ruikt je hele huis heerlijk! Kerstmuziek aan en versieren maar! Een beter begin van de kerstperiode kan ik mijzelf niet bedenken!