Cake recepten


  • Victoria Sponge Cake met aardbeien
    Oorsprong Victoria Sponge De Victoria Sponge Cake heeft haar naam gekregen door Queen Victoria – dit was namelijk haar favoriete taart. En dat snap ik wel, het is een luchtige en niet al te vettig. Traditioneel bestaat een Victoria Sponge Cake bestaat uit twee lagen cake. De taart wordt gevuld met (aardbeien)jam en de bovenkant …
  • Red Velvet Cheesecake brownies
    De combinatie van de pure, volle chocolade met de luchtige, romige cheesecake vulling is de perfecte combinatie. Mocht je nog nooit cheesecake brownies hebben gemaakt, dan is het zeker de moeite waard! Het is echt een heerlijke combinatie.
  • Smeuïge chocolade brownies
    Smeuïge chocolade brownies met een knapperige bovenkant en stukjes melkchocolade in het beslag. Dit is mijn basisrecept, waar je zelf nog extra ingrediënten aan kan toevoegen zoals hazelnoten of witte chocolade.
  • Makkelijke Franse appelcake
    Smeuïge Franse appelcake met amaretto en zoete stukjes appel. Perfect voor bij de thee of koffie in warm weer.
  • Worteltjescake met kaneelfrosting
    Zoek je een makkelijk basisrecept voor carrot cake? Dan is dit het perfecte recept als basis. Voeg zelf noten of gedroogd fruit naar smaak toe.
  • Bananenbrood met chocola en walnoten
    Je kan talloze variaties van bananenbrood vinden op het internet. Deze variant is met chocola en walnoten, maar je kan eigenlijk elke variant van chocola en noten gebruiken. Kortom, een recept waar je echt je eigen draai aan kan geven!