Handige blogs

Over mij

Mijn naam is Floor en ik ben het liefste de hele dag in de keuken aan het bakken of koken. Sinds 2021 ben ik begonnen met het bloggen op Floor’s Keuken. Mijn doel van deze website? Mijn lekkerste recepten delen met jou en mijn kook -en bakgeheimen met jou delen. Hierdoor maak jij met gemak de lekkerste recepten en leer je (hopelijk) iets van mijn kook- en bakgeheimen. Ik gebruik recepten met ingrediënten die je bij jouw lokale supermarkt of toko kan kopen. Sommige recepten zullen wat meer uitdaging geven, maar iedereen zou in staat moeten zijn om succesvol wat lekkers op tafel te zetten!


Ik ben zelf 28 en woon met mijn vriend in de omgeving van Den Haag. Het koken en bakken, maar voornamelijk lekker eten, is er mij met de paplepel ingegoten. Als klein meisje mocht ik helpen in de keuken, maar ging ik ook mee naar restaurants met mijn ouders. Hierdoor is mijn interesse in eten, maar vooral nieuwe dingen uitproberen al jong gestart.


Sinds de eerste uitbraak van Corona ben ik meer gaan bakken en koken. Mijn interesse in het delen van mijn recepten, tricks en tips is de afgelopen 1.5 jaar flink gegroeid door de vele vragen van familie en vrienden. Inmiddels besteed ik mijn vrije uren en weekenden aan het creëeren van lekkere recepten en de fotografie hiervan.


Ik kook graag zonder pakjes en kant-en-klare dingen vanwege mijn allergie. Ik ben namelijk allergisch voor perubalsem / eugenol. Dit vind je bijvoorbeeld terug in smaakstoffen, conserveermiddelen, citrusvruchten en kruiden. Sinds 4 jaar probeer ik daarom lekker te koken en bakken, met pure ingrediënten. Meer over deze allergie en mijn ervaringen kan je later teruglezen op mijn blog.


Veel bakplezier!